El Pla Estratègic de l'Esport i l'Activitat Física cerca la participació ciutadana en la segona fase de desenvolupament d'aquesta iniciativa

E-mail Imprimir
(0 votos)

Per a finalitzar la fase de participació del projecte “Pla Estratègic de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat Valenciana” (*PEEGV), vos convidem a donar la vostra opinió, respecte a la importància de les actuacions previstes, validant la proposta inicial i suggerint accions pendents d'abordar.


 

La Comunitat Valenciana està immersa en un procés de reflexió entorn del futur de l'esport i l'activitat física, convençuts que és l'eina clau per a millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania. El nostre territori disposa d'unes condicions climàtiques envejables i això influeix en l'increment de la participació de la ciutadania en activitats esportives.

Volem un futur amb serveis eficients, entorns amigables amb l'activitat física i propostes per a la pràctica d'esport al llarg del cicle vital.

Participa PEEGV weblog banner va

Per això en aquesta fase de desenvolupament del projecte volem comptar amb la PARTICIPACIÓ CIUTADANA i vos convidem a donar la vostra opinió a través de la següent ENQUESTA

https://es.surveymonkey.com/r/enquest_PEEGV